Rhythm Escape накара бургазлии да намерят 71 причини да се усмихнат

Точно 71 причини да се усмихнат намериха бургазлии по време на Smile Science 2 – „Залепи усмивка“.

Провокирани от голямото количество негативни хора по улицата ние от Rhythm Escape за пореден път решихме, че е това трябва да се промени. И тъй като знаем, че  когато искаме нещо да се промени, трябва да действаме, а не да чакаме  да се случи от самосебе си, започнахме да мислим план за действие.

Всеки даде своята идея и заедно решихме – трябва да накараме хората да се замислят какво ги кара да се усмихнат. Взехме един бял картонен лист, флумастри и залепящи се листчета. Въоръжихме се с фотоапарат и положителна енергия и тръгнахме по улиците на Бургас.

Трябва да признаем, че в началото не беше лесно. Много хора ни подминаваха и заобикаляха, известно време листът стоеше тъжно празен, но ние бяхме решени, че ще открием положителното в около нас.

Казват, че хубавите неща са безплатни, но безценни. Едно от тях е усмивката – радост от живота. Затова решихме да зарадваме хората по улиците, като ги накараме да се усмихнат. Някои споделиха, че намират радост и спокойствие в книгите, други докато разхождат, а трети в успеха на децата си.  Радваха се и на нас, дори да бяхме непознати, бяхме също усихнати и позитивни, вярващи, че доброто ще победи.

И така, накрая на деня от белия лист нямаше и спомен. Той беше шарен и изпълнен с емоция, любов и надежда! Заедно успяхме да направим поне малко добро!

Всички снимки вижте ТУК.