Боби Борисов започва да се занимава със Street dance в края на 2006 година. В началото негова танцова зала са улиците на Враца, където тренира с приятели. Страстта към танца и голямата му амбиция са негови основни двигатели, така въпреки всичко и всички успява да изгради свой собствен стил.

През 2011 се мести в София. Талантът му не остава незабелязан и още през първия месец става част от Rhythm Escape. Бързо става неизменна и много важна единица от групата. Превръща се в автор на голяма част от хореографиите, непрекъснато генерира нови идеи за танци и клипове. Хореограф е на клиповете на СкандаУ – „Къш, къш“ и „Ангели и Демони“.

Боби е главен снабдител на групата с музика. Негов е и подбора на плейлист за състезанието за new style & break dance ILL SKILL, в което е и основна част от организацията. 2 пъти е съдия на състезанието по street dance On Fire.

Какво ще научиш от Боби?

Любопитно: Боби е изгледал целия YouTube. Два пъти.

Ако има нещо ново и вдъхновяващо в интернет пространството, със сигурност той ще е един от първите, които ще го видят и споделят с учениците си!

Боби ще те научи освен на основите на танца и на страхотна музикалност. Това ще ти помогне не само да учиш танците в залата, а и да създаваш свои, да изразяваш себе си чрез танц където и да си!

От него ще научиш много както за историята на хип-хоп културата, така и за новите тенденции. Той не спира да се учи всеки ден. Посещава постоянно workshop-и, последният от които на Buddha Stretch.

Къде и кога можеш да посещаваш часовете на Боби виж тук