Росислава e родом от Бургас. Няма ден, в който да не танцува независимо къде е. Дори и на спирката, докато чака автобуса.  Почти винаги, след като приключи с ученето отваря YouTube, за да релаксира и веднага започва да уча нови и интересни хореографии или основи.

Танците са нейна страст още от детската градина. Когато e във 2-ри клас става мажоретка в училище и се записва на народни и модерни танци. Участва в редица концерти и дори печели награди.

Винаги съм обичала да съм на сцената и да давам всичко от себе си за другите и да показвам на какво съм способна, това ме зареждаше да не се отказвам от мечтите си особено, когато всички ти ръкопляскат и оценяват труда ти.Чувството да си на сцена е неописуемо. Докато танцувам се пренасям в един по-добър свят, мой свят, където всички проблеми изчезват.“

В 6-ти клас спира да танцува в училище, защото остават без учител. Тя не се отказва и продължава да си танцувам сама в стаята вкъщи. Все пак започва да губи надежда, че отново ще има възможността да танцувам извън своя дом.

През 2014 година се запалва по kpop танците и музиката. Открива BTS, които са нейни идоли и вдъхновение до ден днешен. Именно благодарение на тях започва да мечтае повече и да си връща надеждата. Разбира, че няма невъзможни неща щом работиш здраво за мечтите си без да се отказваш, независимо колко трудности срещаш по пътя си, и че рано или късно късмета се усмихва.

И става точно това. През 2016 благодарение на своята най-добра приятелка разбира за Rhythm Escape. С много мислене и настояване от нейна страна решава да се запише там.

Честно казано това е най-доброто решение, което съм взимала някога. Благодарение на Rhythm Escape и Албена, която е човек, на който се възхищавам изключително много, моята детска мечта да танцувам отново стана реалност. Надявам се да продължа да изживявам тази мечта до края на живота си и да полетя нависоко с нея.“

След като няколко години е част от школата, през 2017 започва да води групата за начинаещи в Бургас.

Сега Роси продължава да гони мечтата си и от тази година е помощник преподавател в школата по хип-хоп танци за начинаещи в София.

 

Виж как можеш да посещаваш нейните тренировки.